morgen ga ik!
laatste zaken in de rugzak...nog ff lekker eten en dan morgen vroeg op en op tijd naar Schiphol. 11 uur vertrek naar Delhi, samen met 2 reisgenotes, die ook via Travel Active in Nepal aan t werk gaan. 23.30 plaatselijke tijd horen we daar aan te komen. Na een nachtje in het hotel op t vliegveld vliegen we dan dinsdag om 12.30 door naar Kathmandu, waar we, als t goed is, opgewacht worden door iemand van de organisatie daar ...en dan ..gaat t beginnen....spannend..
Lekker slapen ????en een hele goede reis....ik zal je volgen ????!
Ik had in de vorige tekst een leuke smiley geplaatst, zie nu alleen maar vraagtekens. Was niet de bedoeling...geniet van alles Baukje!
Wat een avontuur en wat een geruststelling dat je twee reisgenotes hebt. Een hele mooie, bijzondere reis wens ik je. Go for it! We volgen je belevenissen via internet.
IT SIL HEVE !
Noch ien nacht lekker sliepe by dyn keardel en dan fuort nei Nepal. Wy winskje dy in hele goede reis mei leuke reisgenoates.
Kin jimme al fêst wat plannen meitsje en elkoar noch entoesjaster ( wat in raar wurd yn't Frysk!) meitsje.
We sjogge út nei dyn ferhaal.
Genietsje der fan!
Groetnis Gertrude
Hoi Baukje,
Helaas heb ik jou vorige week niet meer persoonlijk een goede reis kunnen wensen, dan maar via deze weg. Ik wens je een hele goede reis toe en heel veel plezier. Ik kijk uit naar je verhalen.
Groetjes, Dieuwke
He Baukje,..ik heb hier nog iemand met een claim vanwege een kapotte fietsbel!
Kun je nog even...??
myn „boeda” kaart mei goede winsken komt fest te let! dan ek nog mar efkes op dizze wieze. Genietsje fan dizze lang koestere dream en wy hoopje dast der fynst wer ast nei op siik bist.
dikke knuffel Dirk & Cobie
Hey Baukje , ik hoop dat je een goede reis en een goed ontvangst heb gehad, ik leef en reis met je mee, veel plezier en vooral gelukzalige momenten, spaar geen geld , spaar momenten ,
Dikke Tut
Hee stoere vrouw,
Ik heb veel respect voor je dat je dit zo oppakt en in je eentje ervoor gaat. Geniet van het mooie land, haar mensen en het bijzondere eten. En kom (ver)rijk(t) terug!
Hallo Baukje, neem aan dat je goed aangekomen bent (en dan bedoel ik niet in gewicht;-)!) en dat je de eerste indrukken verwerkt hebt. Geniet van deze ervaring en de rijke nepalese cultuur. We wensen je heel veel plezier toe en kijken uit naar jou volgende bericht. Hartelijke groet en een dikke knuffel van Brun en Joke.
Veel plezier in Nepal ik vind dit heel knap wat je doet wij horen graag je verhalen wat je daar allemaal gaat beleven. Veel succes.
Hoi Baukje,
Ik denk dat we allemaal naar je verhalen uitkijken.
Veel succes daar en sterkte. We denken aan je.
Hoi Baukje
Hoe gaat ie?
Ik hoop het binnekort te lezen.
groetjes Gerard